top of page

Ombudsman sökes till MUF Stockholm

 

Moderata Ungdomsförbundet i Stockholm söker en initiativrik och självständig person till ombudsman.

 

MUF Stockholm är Sveriges största MUF-distrikt med över 3500 medlemmar, och är Moderaternas ungdomsförbund i Stockholms län. Vi arbetar ständigt med att uppmärksamma frågor om fritt skolval, trygghet, klimat och mycket annat som är viktigt för Stockholms unga.

 

Som ombudsman är du MUF Stockholms kanslist och har en nyckelroll i distriktet. Tjänsten innefattar ansvar och projektledning i distriktets verksamhet och ekonomi, samt att tillsammans med distriktsstyrelsen bistå distriktets föreningar och dess ideellt engagerade medlemmar med administrativt arbete och diverse övergripande stöd. MUF Stockholms ombudsman leder mindre som större projekt och ska kunna hantera press och organisatoriska frågor.

 

Du som söker har ett politiskt intresse och vill jobba för moderata valsegrar. Du har eller har haft ett engagemang inom organisationen och vill nu ta ett nästa steg och spetsa din politiska och organisatoriska kompetens ytterligare. Att jobba under tidspress är för dig inget problem, du är prestigelös och älskar att träffa nya människor. Inte heller är det några konstigheter att jobba i team likaså att jobba självständigt med större ansvar för projekt och att ta snabba och korrekta beslut när situationen kräver.

 

 

För att söka tjänsten förväntas du:

  • Ha värderingar som går hand i hand med MUF och Moderaterna

  • Känna till hur organisationen fungerar

  • I stor utsträckning känna till MUFs och Moderaternas politik

 

Vi ser följande som meriterande:

  • Att ha jobbat i team och/eller lett grupper i arbete

  • Har innehaft styrelseuppdrag i en förening eller motsvarande

  • Erfarenhet av mindre ekonomiarbete och bokföringsuppdrag

  • Stark språklig kompetens

Om tjänsten:

Tjänsten är på heltid med start senast 3 juli. Anställningen gäller tillsvidare och provanställning tillämpas. Lönesättning sker individuellt.

Du kommer att jobba tillsammans med Moderaterna i Stockholms stad och läns kanli. Din arbetsplats kommer till vardags vara Moderaternas huvudkontor på Blasieholmen i Stockholm. Arbete på annan ort och resor i tjänsten förekommer.

Ansökan:

 

Mejla din ansökan tillsammans med CV och personligt brev till distriktsordförande Noa Samenius på noa.samenius@moderaterna.se senast den 31 maj. Uppge “Ansökan ombudsman” i ämnesraden.

 

Observera att urval sker löpande och att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Noa Samenius på 076-186 98 64 eller skicka ett mejl.

bottom of page