top of page

Informationssida - Valrörelsen 2022

MUF Stockholms valrörelse pågår mellan 8 augusti och 11 september. Nedan följer information om hur distriktets valrörelse fungerar samt kontaktuppgifter till kansliet. 

Lokalen

MUF Stockholms lokal är utgångspunkten för alla distriktets kampanjer. Lokalens adress är Robert Almströmsgatan 2. Lokalen är öppen vardagar mellan 08 och 20, och helger i samband med kampanjer. Frukost serveras mellan 08 och 10.

 

SMS-utskick

Varje dag cirka klockan 20 skickas ett schema för dagen därpå till alla medlemmar som önskat att få SMS-utskick i valrörelsen. Anmälan till SMS-utskicken görs på bit.ly/valrörelse2022

 

Poängtävling

MUF Stockholms valrörelse görs extra rolig med en poängtävling som sträcker sig ända fram till valdagen. Alla kampanjer som skickas ut via SMS-schemat är poänggrundande. För att se aktuell poängställning, se bit.ly/poäng. Poängsystemet ser ut som följer:

Skolkampanj

15 poäng

Övriga kampanjer/aktiviteter*

10 poäng

Värvning av medlem till MUF Stockholm

15 poäng

Få en debattartikel publicerad**

50 poäng

 *Observera att avvikelser förekommer. Vid sådana fall är detta utmärkt i SMS-schemat. Du kan även få poäng för andra kampanjer, se här.

 **Poäng delas ut om en fullständig debattartikel publiceras på en debattsida i en digital eller fysisk tidning. Alla artiklar ska, innan de skickas in till en redaktion, skickas till och godkännas av distriktsombudsman Victor. Efter publicering uppdateras poängtävlingen efter beslut av valledningen. Observera att antalet poäng är per artikel; om flera har skrivit under artikeln fördelas poängen lika mellan dessa.

 

KONTAKT

Victor Siljevik

Distriktsombudsman/Kanslichef

För frågor rörande kansliet, medlemskap och ekonomi.

070-147 90 25

victor.siljevik@moderaterna.se

Noa Samenius

Valledare

För övergripande frågor rörande valrörelsen.

076-186 98 64

noa.samenius@gmail.com

Rebecca Nordin Vainio

Val- och kampanjkoordinator

För frågor rörande kampanjbokningar och skolbesök.

076-039 28 44

rebecca.nordinvainio@moderaterna.se

Frida Eriksson

Valadministratör

För frågor rörande poängtävling, SMS-utskick och kampanjschema.

frida.eriksson@moderaterna.se

Kontakt
bottom of page